Tankstation

Service Station Jacobs is al meer dan 30 jaar een gevestigde waarde in Tessenderlo en omstreken.

Wij zorgen er steeds voor een persoonlijke bediening aan het station zodat u zelfs uw auto niet uit hoeft, als dat geen service is!
Bovendien garanderen wij steeds de beste kwaliteit dankzij onze samenwerking met TOTAL. Hierdoor kunnen we ook de beste producten voor uw wagen aanbieden en de gekende pellets.
Ook bedrijven kunnen bij ons terecht voor gepersonaliseerde tankkaarten voor hun werknemers. Bovendien accepteren wij alle betaalkaarten - ook op de buitenpaal!

Contacteer ons vrijblijvend via e-mail, telefoon of fax. Of kom gewoon eens langs!

Stockageruimte Knop
Service Station Knop
Verhuur Knop
Verhuis Knop
Verhuis Knop

Verhuis

Ook voor de verhuis van alle meubels voor zowel bedrijven als particulieren kan u beroep doen op onze professionele diensten! Voor verhuizingen staan wij klaar met een meubellift die tot de 9de verdieping kan gaan. U kiest zelf voor een service met of zonder bediening of voor bijvoorbeeld enkel een lift die u zelf kan gebruiken. Ook verhuizingen zonder lift, voor bijvoorbeeld gelijkvloers, zijn mogelijk. En dit natuurlijk allemaal met aangepaste verhuiswagens.

Daarnaast kunnen wij ook uw meubels demonteren en stockeren voor onbepaalde tijd (minimum van slechts 1 maand!) zodat u bijvoorbeeld tijdens de bouw of verbouwing van uw woning een veilige plaats hebt voor uw meubilair.

Verhuur

Contacteer ons voor het huren van alle vervoersmiddelen; van kleine wagens tot minibusjes en vrachtwagens en van luxewagens tot mobilhomes en camionetten.
Wij werken daarvoor met jonge wagens, zodat wij u steeds een betrouwbare keuze aan wagens kunnen aanbieden!

Vergeet niet om ons tijdig te contacteren om een wagen te reserveren, zeker tijdens de de drukke vakantieperiodes!

Extra ruimte nodig om wat spullen te stockeren? Dan hebben wij voor u de perfecte oplossing.
We bieden u de plaats die u nodig heeft, voor korte of langere periodes, waar u zelf in en uit kan, 24/7, met uw persoonlijke badge. Alles voorzien van camerabewaking.

Gaat u verhuizen, alles mee of een deel? Op verdiep of gelijkvloers? Hebt u hulp daarvoor of zoekt u extra mankracht bij het verhuizen? Hebt u gepast vervoer nodig? Of misschien hebt u de aankoop van uw leven gedaan en krijg je het net niet thuis? Bespreek het met ons, en laat ons een voorstel doen, op maat en volgens budget. 

Bij ons kan u terecht voor het huren van vrachtwagens, bestelwagens, camionettes, verhuiswagens, mobilhomes en personenwagens. Met of zonder chauffeur. Bel ons even op, wij bespreken graag met u wat u nodig heeft en wat wij voor u kunnen betekenen.

Service Station Jacobs

 TOTAL Service Station Jacobs


Al meer dan 30 jaar een gevestigde waarde in Tessenderlo en omstreken!

Steeds voor een vriendelijke, persoonlijke bediening aan het station, en gekend als ophaal en leverpunt van onder andere UPS en DPD voor uw online verkoop of aankoop 
De beste kwaliteit voor de beste prijs, in samenwerking met TOTAL.

Voor bedrijven: gepersonaliseerde ondernemingskaarten / tankkaarten voor hun werknemers.

Wij accepteren naast de TOTAL kaarten alle betaalkaarten - ook op de buitenpaal!

Mogelijkheid om AB Blue te tanken, voor nieuwe generatie vrachtwagens en personenwagens. 

Contacteer ons vrijblijvend via e-mail, telefoon of fax. Of kom gewoon eens langs!

Dogwash

Heeft uw hond een geurtje waar u zelf niet zo gelukkig mee bent? Of is het tussentijds eens nodig dat hij of zij een wasbeurt krijgt, maar uw badkamer ziet het niet zo zitten? Kijkt uw rug er tegenaan om fluffy in en uit het bad of de douche te sleuren?

Kom dan maar met je schat naar het hondenbad! 
Er is een waterblazer voorzien, als je hond extra fluffy is, deze kan u gratis lenen tijdens de openingsuren van de shop.

Waar? Dogwash Tessenderlo, Neerstraat 111

  • alle dagen vanaf 8 uur, tot 22 uur.
  • selfservice met lekker warm water, shampoo, conditioner, drogers

Service Station Jacobs

Neerstraat 111
3980 Tessenderlo
België

Tel.: 013/66.68.08
Fax: 013/67.79.55

BTW BE 0433 303 552

Openingsuren

Maandag - Vrijdag: 08u - 18u
Zaterdag: 08u - 17u
Zondagen, feestdagen en brugdagen gesloten
DOGWASH open van 08u tot 22u, selfservice! tijdens de openingsuren van de shop helpen we u graag verder met eventuele praktische vragen.