Bij ons kan u terecht voor het huren van vrachtwagens, bestelwagens, camionettes, verhuiswagens, mobilhomes en personenwagens. Met of zonder chauffeur. Bel ons even op, wij bespreken graag met u wat u nodig heeft en wat wij voor u kunnen betekenen.

Wij zijn blij dat u interesse heeft in onze Corneel om op uitstap te gaan.

Als u vertrekt, zorgen wij ervoor dat Corneel netjes proper is en voorzien van gebruiksvriendelijk materiaal. De mobilhome is voorzien van 4 slaapplaatsen, en geschikt voor rijbewijs B. En uw hond mag  mee.

Mobilhome Corneel

Mobilhome Corneel

Natuurlijk is het een kwestie van wederzijds vertrouwen, en we willen graag enkele afspraken maken.

Zoals u vertrekt, verwachten we Corneel ook terug. D.w.z. proper, binnen en buiten, anders vragen we 100€ reinigingskosten.
Het toilet gereinigd en leeg, als wij dit voor u moeten doen, rekenen we 50€ aan.
Er wordt NIET gerookt in de wagen, het is een LEEFRUIMTE met SLAAPPLAATS en er komen anderen na u. Weet dat wij hier uiterst streng op zijn en geen enkele uitzondering accepteren.
Er zal dan ook een boete opgelegd worden van 500 euro bij wel roken in de wagen.

Als u vertrekt is Corneel volgetankt, en u tankt hem bij aankomst bij ons ook weer vol.

Huisdieren zijn toegelaten, laat dit even weten.

Als u vertrekt kan u Corneel ophalen vanaf 15.00 op de afgesproken dag, en terug brengen voor 10.00 uur op de afgesproken dag.
Dag van ophalen en terugbrengen wordt niet in rekening gebracht, maar bij het niet naleven van de afgesproken uren, zal er een dag extra aangerekend worden. (ophalen voor 15.00 uur en afleveren na 10.00 uur, 10.10 is ook na 10.00 uur)
Corneel wordt opgehaald bij ons in Tessenderlo, en we vragen u rekening te houden met een uur tijdsbeslag bij ophaling. Dit om alles duidelijk uit te leggen.

In geval van overmacht en Corneel heeft bvb schade of panne, zullen we in de eerste plaats ons best doen voor een alternatief. Indien dit niet lukt, dan zullen we re reservatie kosteloos annuleren.

Bij eventuele schade, is het nodig dat u contact met ons opneemt.
Als wij u proberen te contacteren, gaan we ervan uit dat u ons een bereikbaar nummer gegeven hebt, en dat u ons telefoontje beantwoordt of toch zeker terugbelt. Wij bellen niet zomaar&ellipis;.

Wat betreft het max toegelaten gewicht, daarvoor bent u als huurder zelf verantwoordelijk, net als voor alle boetes die u onderweg krijgt.

We wensen jullie graag een heel aangename vakantie, en bij vragen zijn wij natuurlijk bereikbaar.

Wij beschikken over een ruim wagenpark met aangepaste verhuiswagens voor elk type verhuis. U kan kiezen uit bestelwagens, vrachtwagens en camionetten. Zowel met als zonder hulp / chauffeur. We helpen u graag om een oplossing te zoeken voor uw verhuis of verplaatsing. Kijk zeker ook even bij stockage, misschien kan u daar ook met iets geholpen worden. 

Als u een uitstap gepland heeft, en met net iets meer bent, dan huurt u bij ons een mini bus! Met genoeg ruimte voor bagage en zitcomfort. rijbewijs B.

Hebt u voor korte of langere termijn een personenwagen (extra) nodig, voor uzelf of personeel, dan bekijken wij graag samen met u wat de mogelijkheden zijn, en naar de juiste oplossing!