013/66.68.08

info@servicestationjacobs.be

Welkom bij Service Station Jacobs
Verhuizingen

Een nieuwe start staat voor de deur, en onze verhuizingsservice staat klaar om uw overgang soepel en zorgeloos te maken. Of u nu een heel huishouden verplaatst, een deel ervan, of slechts een recente aankoop die wat hulp nodig heeft, wij bieden op maat gemaakte verhuisoplossingen die aan uw budget voldoen. Met onze verhuisliften tot de 8e verdieping en een veelzijdig wagenpark, inclusief bestelwagens, vrachtwagens en camionetten, zorgen wij ervoor dat elke verhuizing aan uw unieke behoeften voldoet.

Tip: Voor een verhuis op verdiep, heeft u minstens 4 personen nodig om te verhuizen.

Extra tip: Ga u zeker informeren in het stadhuis in verband met de nodige vergunningen voor de standplaats van de verhuiswagen.

Over ons

Wij zijn uw partner voor zorgeloze verhuizingen, met meer dan alleen transport. Ons ervaren team staat garant voor vriendelijke service en professionele ondersteuning. Of het nu gaat om het tillen van zware meubels met onze verhuislift, het regelen van passend vervoer, of het huren van een personenwagen, wij streven ernaar om aan al uw verhuisbehoeften te voldoen. Uw verhuizing, onze zorg.

Verhuizingen voltooid

Verhuis zonder stress! Ontdek onze liften en wagens voor een moeiteloze verhuizing.

Verhuizingen

Maak uw verhuizing moeiteloos met onze service. Van verhuisliften tot een divers wagenpark, bieden wij oplossingen op maat voor elke verhuisbehoefte.

Lees meer

Verhuringen

Voor al uw reizen en transportbehoeften hebben wij het perfecte voertuig te huur. Ontdek ons gevarieerde aanbod en bel ons voor een naadloze huurervaring.

Lees meer

Service Station

Meer dan 30 jaar betrouwbare service in Tessenderlo. Tanken met kwaliteit, ophaalpunt voor bezorgdiensten, en aantrekkelijke kaartopties voor bedrijven.

Lees meer

Dogwash

Verwen uw harige vriend bij Dogwash Tessenderlo! Onze self-service dogwash, compleet met warm water en accessoires, maakt het baden van uw hond eenvoudig.

Lees meer

Storage

Behoefte aan extra opslagruimte? Ontdek onze boxverhuur met 24/7 toegang en beveiliging. Perfect voor kort- of langdurige opslag. Vraag naar prijzen en mogelijkheden.

Lees meer