013/66.68.08

info@servicestationjacobs.be

Welkom bij Service Station Jacobs
Dogwash

Bij Dogwash Tessenderlo begrijpen we dat uw harige metgezel meer is dan alleen een huisdier. Daarom bieden we een state-of-the-art self-service hondenbad, zodat uw trouwe vriend de aandacht krijgt die hij verdient. Of het nu gaat om het wegwerken van nare geurtjes of gewoon een verfrissende wasbeurt, wij maken het gemakkelijk voor u en uw viervoeter.

Wij zijn gepassioneerd over het welzijn van uw huisdieren. Onze Dogwash-faciliteit is uitgerust met alles wat u nodig heeft voor een stressvrije wasbeurt, inclusief gratis gebruik van een waterblazer voor extra fluffy vachten. Kom langs tijdens onze ruime openingstijden en ontdek waarom Dogwash Tessenderlo de favoriete bestemming is voor hondenliefhebbers.

Info over onze dogwash

Openingsuren dogwash: Alle dagen van 8 tot 22 uur.
Openingsuren shop: ma-vrij 8 tot 18 uur en za 8 tot 17 uur.

Prijzen: €12 voor 12 minuten.

U kunt het gebruik in pauze zetten, zodat de tijd niet verderloopt als u bijvoorbeeld de shampoo of conditioner wilt inwrijven, of als u uw schat even wilt afdrogen voor het föhnen.

Volg onze Facebookpagina voor de regelmatige kortingen en promo’s.

Extra en gratis, als u een grote hond hebt of een erg fluffy exemplaar, is er een waterblazer ter beschikking in de shop, enkel tijdens de openingsuren van de shop.

In deze prijs is shampoo, conditioner, warm water en een föhn voorzien. Kom gerust tijdens de shopuren langs om een kijkje te nemen, om persoonlijk uitleg te krijgen en om je jetons al te kopen bij promo’s, als je graag op een ander tijdstip je schat wilt wassen.

Betalen kan cash (€1, €2, €5 en €10) of met creditcard (geen bancontact) in de dogwash. Voor bancontact kan u terecht tijdens de openingsuren in onze shop. Het is aan te raden een eigen handdoek mee te brengen om je hond even droog te wrijven voor het föhnen.

U hebt de ruimte voor u alleen ter beschikking, geen onnodige extra prikkels dus.
Een afspraak maken is niet nodig.
Bij aankoop van 10 jetons in onze shop, betaalt u €10 in plaats van €12 per wasbeurt.
Er zijn geen spaarkaarten.


Dogwash Tessenderlo,
Neerstraat 111.

Honden gewassen

Verwen uw viervoeter! Ontdek het gemak van onze self-service dogwash.

Verhuizingen

Maak uw verhuizing moeiteloos met onze service. Van verhuisliften tot een divers wagenpark, bieden wij oplossingen op maat voor elke verhuisbehoefte.

Lees meer

Verhuringen

Voor al uw reizen en transportbehoeften hebben wij het perfecte voertuig te huur. Ontdek ons gevarieerde aanbod en bel ons voor een naadloze huurervaring.

Lees meer

Service Station

Meer dan 30 jaar betrouwbare service in Tessenderlo. Tanken met kwaliteit, ophaalpunt voor bezorgdiensten, en aantrekkelijke kaartopties voor bedrijven.

Lees meer

Dogwash

Verwen uw harige vriend bij Dogwash Tessenderlo! Onze self-service dogwash, compleet met warm water en accessoires, maakt het baden van uw hond eenvoudig.

Lees meer

Storage

Behoefte aan extra opslagruimte? Ontdek onze boxverhuur met 24/7 toegang en beveiliging. Perfect voor kort- of langdurige opslag. Vraag naar prijzen en mogelijkheden.

Lees meer