013/66.68.08

info@servicestationjacobs.be

Welkom bij Service Station Jacobs
Service station

Al meer dan drie decennia staan wij bekend als het vriendelijke service station in Tessenderlo. Tanken bij ons betekent niet alleen de beste kwaliteit brandstoffen van TOTAL, maar ook een persoonlijke benadering en gemak. Ons station fungeert bovendien als ophaal- en leverpunt voor UPS, en we bieden bedrijven aantrekkelijke gepersonaliseerde ondernemings- en tankkaarten.

Onze partners

Aankoop pellets

Service Station Jacobs staat bekend om zijn toewijding aan duurzaamheid en klantenservice door de verkoop van hoogwaardige pellets. Onze pellets, gemaakt van 100% natuurlijke materialen, zorgen voor een schone en efficiënte verbranding, perfect voor uw verwarmingsbehoeften. Bij Jacobs overtreffen we graag uw verwachtingen, van deskundig advies tot levering aan huis. Kiezen voor ons betekent kiezen voor kwaliteit, duurzaamheid en een warme gemeenschap. Ontdek waarom we de voorkeursleverancier zijn voor velen op zoek naar een betrouwbare, milieuvriendelijke warmtebron. Bij Service Station Jacobs bent u meer dan een klant – u bent deel van ons verhaal.

Jaren service

Tank kwaliteit! Ontdek vriendelijke service en aantrekkelijke kaartopties.

Verhuizingen

Maak uw verhuizing moeiteloos met onze service. Van verhuisliften tot een divers wagenpark, bieden wij oplossingen op maat voor elke verhuisbehoefte.

Lees meer

Verhuringen

Voor al uw reizen en transportbehoeften hebben wij het perfecte voertuig te huur. Ontdek ons gevarieerde aanbod en bel ons voor een naadloze huurervaring.

Lees meer

Service Station

Meer dan 30 jaar betrouwbare service in Tessenderlo. Tanken met kwaliteit, ophaalpunt voor bezorgdiensten, en aantrekkelijke kaartopties voor bedrijven.

Lees meer

Dogwash

Verwen uw harige vriend bij Dogwash Tessenderlo! Onze self-service dogwash, compleet met warm water en accessoires, maakt het baden van uw hond eenvoudig.

Lees meer

Storage

Behoefte aan extra opslagruimte? Ontdek onze boxverhuur met 24/7 toegang en beveiliging. Perfect voor kort- of langdurige opslag. Vraag naar prijzen en mogelijkheden.

Lees meer