013/66.68.08

info@servicestationjacobs.be

Welkom bij Service Station Jacobs
Stockage

Soms heeft u gewoon wat extra ruimte nodig. Onze opslagservice biedt u de perfecte oplossing met beveiligde boxen van verschillende formaten. Of het nu gaat om het opslaan van extra spullen tijdens een verhuizing, het creëren van wat meer ruimte thuis, of het veilig bewaren van waardevolle bezittingen, wij hebben de ruimte die u zoekt.

Wij begrijpen dat elke opslagbehoefte uniek is. Daarom bieden wij 24/7 toegankelijke opslagboxen, beveiligd met een camerasysteem, in verschillende maten. Ons doel is om u de flexibiliteit te bieden die u nodig heeft, of het nu voor korte of langere termijn is. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw opslagvereisten.

Meubelbewaring

Bij onze Stockage Meubelbewaring combineren we veiligheid met betaalbaarheid om uw meubels te beschermen zonder uw portemonnee te belasten. Uw kostbare bezittingen zijn bij ons in goede handen, veilig opgeslagen achter slot en grendel, terwijl we toch een van de meest concurrerende prijzen op de markt aanbieden. Wij begrijpen dat het opslaan van meubels vaak komt in tijden van transitie of behoefte aan extra ruimte, en daarom streven we ernaar om deze service zo toegankelijk en zorgeloos mogelijk te maken.

Onze faciliteit is ontworpen met het oog op veiligheid, zodat u met een gerust hart kunt zijn dat uw meubels beschermd zijn tegen externe schade of diefstal. Maar we vinden ook dat kwaliteitsservice niet duur hoeft te zijn. Daarom bieden we onze meubelbewaring aan tegen prijzen die zowel eerlijk als aantrekkelijk zijn, zodat u kunt genieten van gemoedsrust zonder financiële stress.

Kiezen voor onze Stockage Meubelbewaring betekent vertrouwen op een dienst die zowel veilig als betaalbaar is. Wij zorgen voor uw meubels alsof ze van ons zijn, met de zekerheid dat ze veilig opgeslagen zijn tot u ze weer nodig heeft. Ontdek de ideale oplossing voor uw meubelopslagbehoeften bij ons, waar veiligheid hand in hand gaat met betaalbaarheid.

Opslagruimtes

Meer ruimte nodig? Ontdek onze 24/7 toegankelijke opslagboxen. Vraag nu tarieven aan!

Verhuizingen

Maak uw verhuizing moeiteloos met onze service. Van verhuisliften tot een divers wagenpark, bieden wij oplossingen op maat voor elke verhuisbehoefte.

Lees meer

Verhuringen

Voor al uw reizen en transportbehoeften hebben wij het perfecte voertuig te huur. Ontdek ons gevarieerde aanbod en bel ons voor een naadloze huurervaring.

Lees meer

Service Station

Meer dan 30 jaar betrouwbare service in Tessenderlo. Tanken met kwaliteit, ophaalpunt voor bezorgdiensten, en aantrekkelijke kaartopties voor bedrijven.

Lees meer

Dogwash

Verwen uw harige vriend bij Dogwash Tessenderlo! Onze self-service dogwash, compleet met warm water en accessoires, maakt het baden van uw hond eenvoudig.

Lees meer

Storage

Behoefte aan extra opslagruimte? Ontdek onze boxverhuur met 24/7 toegang en beveiliging. Perfect voor kort- of langdurige opslag. Vraag naar prijzen en mogelijkheden.

Lees meer