013/66.68.08

info@servicestationjacobs.be

Welkom bij Service Station Jacobs
Verhuringen

Op weg naar avontuur? Of het nu een vakantie, verhuizing of speciaal evenement is, onze verhuurdienst heeft de perfecte voertuigen voor uw behoeften. Ontdek ons diverse aanbod, van bestelwagens tot mobilhomes, allemaal beschikbaar voor verhuur met of zonder chauffeur. Bel ons voor een persoonlijk gesprek, waarin we graag met u bespreken hoe wij u de juiste mobiliteitsoplossing kunnen bieden.

Over ons

Wij zijn er trots op uw partner te zijn in flexibele mobiliteit. Ons uitgebreide assortiment verhuurvoertuigen is ontworpen om aan al uw eisen te voldoen. Of u nu op zoek bent naar een ruime bestelwagen, een praktische mobilhome of gewoon een comfortabele personenwagen, wij hebben het voor u. Vertrouw op ons voor betrouwbare en klantgerichte verhuurservices.

Verhuringen voltooid

Huur met gemak! Bel voor de perfecte mobiliteitsoplossing op maat.

Verhuizingen

Maak uw verhuizing moeiteloos met onze service. Van verhuisliften tot een divers wagenpark, bieden wij oplossingen op maat voor elke verhuisbehoefte.

Lees meer

Verhuringen

Voor al uw reizen en transportbehoeften hebben wij het perfecte voertuig te huur. Ontdek ons gevarieerde aanbod en bel ons voor een naadloze huurervaring.

Lees meer

Service Station

Meer dan 30 jaar betrouwbare service in Tessenderlo. Tanken met kwaliteit, ophaalpunt voor bezorgdiensten, en aantrekkelijke kaartopties voor bedrijven.

Lees meer

Dogwash

Verwen uw harige vriend bij Dogwash Tessenderlo! Onze self-service dogwash, compleet met warm water en accessoires, maakt het baden van uw hond eenvoudig.

Lees meer

Storage

Behoefte aan extra opslagruimte? Ontdek onze boxverhuur met 24/7 toegang en beveiliging. Perfect voor kort- of langdurige opslag. Vraag naar prijzen en mogelijkheden.

Lees meer